Uni Faktura

Start: 21.11.2017 09:00
Slutt: 21.11.2017 15:00
Sted: Bergen
Pris: 2 990,00 Eks. Mva
Ledige plasser: 6
Påmeldingsfrist: 17.11.2017 00:00

Firma: *
Deltagernavn: *
E-post: *
Kommentar:
Påmelding er bindende. Det er mulig å avbestille uten kostnad inntil 6 dager før kursdato. Faktura blir tilsendt og forfaller etter gjennomføring. Les mer om betingelser her.

Uni Faktura går fra grunnleggende nivå, som passer for deg som er ny i programvaren, til det ganske avanserte.

Kurset gir opplæring i programvaren Faktura i Uni Økonomi. Denne modulen inneholder også tilbud, ordre, varelager og innkjøp.

Kurset foregår normalt i våre lokaler, der vi har PC til alle deltakerne, og undervisningen veksler mellom tema på storskjerm og oppgaver som den enkelte løser i Uni Faktura. Er du ny i programvaren vil du uansett få med deg kursdokumentasjonen og oppgavene vi gjennomgår, slik at du kan repetere dette senere.

Emnene er knyttet til salgsprosessen, i vid forstand, i en moderne bedrift, der de ulike oppgavene blir vist løst i Uni Faktura. Vi viser de smarte måtene å arbeide på som vårt prisvinnende program innbyr til. Du øker utbyttet hvis du setter av litt tid til å trene på emner og funksjoner som blir presentert, etter du har gjennomført kurset.

Agenda

1.  Oppstart og faste Register

• Pålogging, server, startbilde, bruke widgets, innstillinger
  • Hurtigtaster i programmet, lær alternativer til å bruke mus

2.  Vare- og kundekort

• Opprette kunde, bruke 1881, betalingsbetingelser
  • Opprette vare, varegruppe, priser, rabatterog rabattmatrise

3.  Registrering av tilbud, ordre, bestilling og faktura

• Lær de mange veiene til målet, ulike arbeidsmetoder
  • Varer og tjenester, tilbud, ordre, bestilling, varemottak
  • Elektronisk faktura - EHF-, fakturering, epost
  • Betalingsoppfølging, purring, inkasso, kreditnota

4.  Oversiktsbildet - hvordan bruke Uni Faktura effektivt

• Bruke oversiktsbildet effektivt, levering, samlefakturering

5.  Varemottak og lager

• Innkjøp, bestilling, varemottak, flere arbeidsmåter
  • Varelager, lageradministrasjon, lagerverdi

6.  Rapporter, salgsanalyse og statistikk

• Salgsanalysen, heftig verktøy, hvordan sette opp utvalg
  • rapporter, lage egne rapportgrupper

7.  Nyttige funksjoner

• Outlook integrasjon, lagre eposter mot ulike register, oppslag
  • Aktiviteter knyttet til kunde, prosjekt, brevmal, dokumentarkiv
  • Prisjustering, brukerdefinerte felt

Kursdokumentasjon og kursbevis

Det er laget kursmateriell som inneholder hele presentasjonen til kurset. Denne får alle utlevert ved kursstart og man kan ta den med seg hjem. Etter fullført kurs får deltakere som ber om det tilsendt kursbevis.

Alternative tider:
StartSluttStedLedige plasser
28.11.2017 09:00:0028.11.2017 15:00:00Oslo6