Uni Regnskap - Grunnkurs

Start: 22.11.2017 09:00
Slutt: 22.11.2017 15:00
Sted: Bergen
Pris: 2 990,00 Eks. Mva
Ledige plasser: 7
Påmeldingsfrist: 17.11.2017 00:00

Firma: *
Deltagernavn: *
E-post: *
Kommentar:
Påmelding er bindende. Det er mulig å avbestille uten kostnad inntil 6 dager før kursdato. Faktura blir tilsendt og forfaller etter gjennomføring. Les mer om betingelser her.

Uni Regnskap gir en grunnleggende gjennomgang av modulen Regnskap, og passer for deg som enten er ny i Uni-programvaren eller er ny i modulen Regnskap.

Du lærer forståelse av strukturen i systemet og får øvd inn funksjonene som brukes for å føre et regnskap i Uni Økonomi.

Du vil få veiledning og oppgaver i, hvordan du setter opp, og bruker modulen, hvordan vedlikeholde faste registre, hvilke rutiner som kan brukes til registrering av bilag, gjøre oppslag, rapportering og merverdiavgiftsoppgjør.

I kurslokalet har vi har PC til alle deltakerne, kursdokumentasjonen ligger klar ved kursstart og undervisningen veksler mellom tema på storskjerm og oppgaver som den enkelte løser på kurs-PC'en i Uni Regnskap.

Agenda

1.  Oppstart

• Du lærer å opprette klient, velge kontoplan, oppstart

2.  Faste register

• Systeminnstillinger, regnskapsinnstillinger
  • Nummerserier, oppsett, vedlikehold og forståelse
  • Hovedbokskonto, kunder, kredittsjekk
  • Prosjekt, avdeling og bruk av andre dimensjoner
  • Elektronisk remittering og ocr-oppsett

3.  Registrering av bilag

• Effektiv bilagsregistreing, ulike modus, velg ditt modus
  • Vi bokfører innkjøpsfaktura, prøver flere arbeidsmåter
  • Utbetalingsbilag, føring mot bank, remittering
  • Smartbokføring, registrere innbetaling
  • Periodelåsing, kreditering av bilag, importer kontoutskrift
  • Inngående balanse, UB og løse oppgaver

4.  Spørrefunksjoner

• Lær å bruke de ulike oppslagsmetodene

5.  Rapporter

• Ulike formater, eksport til excel
  • Batchrapporter og periodisk dokumentasjon
  • Sette opp økonomirapport

6.  MVA oppgave

• Rutiner for kjøring av momsoppgjør i Uni regnskap
  • Elektronisk overføring til Altinn
  • Verdt å vite for virkemåte og sjekkpunkter
  • Hva styrer  mva-termin, fakturadato og leveringsdato

7.  Backup

• Lær å opprette både lokal backup og online backup.
  • Arbeide med backupfiler

Kursdokumentasjon og kursbevis

Det er laget kursmateriell som inneholder hele presentasjonen til kurset. Denne får alle utlevert ved kursstart og man kan ta den med seg hjem. Etter fullført kurs får deltakere som ber om det tilsendt kursbevis.

Alternative tider:
StartSluttStedLedige plasser
29.11.2017 09:00:0029.11.2017 15:00:00Oslo6