Uni Regnskap - Grunnkurs

Fristen for å registrere seg er utgått.
Start: 28.09.2016 09:00
Slutt: 28.09.2016 15:00
Sted: Stavanger
Pris: 2 990,00 Eks. Mva
Ledige plasser: 4
Påmeldingsfrist: 23.09.2016 00:00

Firma: *
Deltagernavn: *
E-post: *
Nyhetsbrev:
Kommentar:
Det er mulig å avbestille uten kostnad inntil 6 dager før kursdato. For betalingskurs blir faktura tilsendt og forfaller etter gjennomføring. Ved for få påmeldte forbeholder vi oss retten til å avlyse kurs. Eventuelle rabatter vil bli trukket fra på faktura.

Uni Regnskap gir en grunnleggende gjennomgang av modulen Regnskap, og passer for deg som enten er ny i Uni-programvaren eller er ny i modulen Regnskap.

Du lærer forståelse av strukturen i systemet og får øvd inn funksjonene som brukes for å føre et regnskap i Unimicro V3.

Du vil få veiledning og oppgaver i, hvordan du setter opp, og bruker modulen, hvordan vedlikeholde faste registre, hvilke rutiner som kan brukes til registrering av bilag, gjøre oppslag, rapportering og merverdiavgiftsoppgjør.

I kurslokalet har vi har PC til alle deltakerne, kursdokumentasjonen ligger klar ved kursstart og undervisningen veksler mellom tema på storskjerm og oppgaver som den enkelte løser på kurs-PC'en i Uni Regnskap.

Agenda.

1.  Oppstart

• Du lærer å opprette klient, velge kontoplan, oppstart

2.  Faste register

• Systeminnstillinger, regnskapsinnstillinger
  • Nummerserier, oppsett, vedlikehold og forståelse
  • Hovedbokskonto, kunder, kredittsjekk
  • Prosjekt, avdeling og bruk av andre dimensjoner
  • Elektronisk remittering og ocr-oppsett

3.  Registrering av bilag

• Effektiv bilagsregistreing, ulike modus, velg ditt modus
  • Vi bokfører innkjøpsfaktura, prøver flere arbeidsmåter
  • Utbetalingsbilag, føring mot bank, remittering
  • Smartbokføring, registrere innbetaling
  • Periodelåsing, kreditering av bilag, importer kontoutskrift
  • Inngående balanse, UB og løse oppgaver

4.  Spørrefunksjoner

• Lær å bruke de ulike oppslagsmetodene

5.  Rapporter

• Ulike formater, eksport til excel
  • Batchrapporter og periodisk dokumentasjon
  • Sette opp økonomirapport

6.  MVA oppgave

• Rutiner for kjøring av momsoppgjør i Uni regnskap
  • Elektronisk overføring til Altinn
  • Verdt å vite for virkemåte og sjekkpunkter
  • Hva styrer  mva-termin, fakturadato og leveringsdato

7.  Backup

• Lær å opprette både lokal backup og online backup.
  • Arbeide med backupfiler

Kursdokumentasjon og kursbevis.

Du får tilsendt pdf med kursdokumentasjon etter at påmeldingsfristen har gått ut. Etter fullført kurs får alle deltakerne tilsendt kursbevis i pdf-format, pr epost, som man kan skrive ut eller lagre.