Contracting

Totaler oversikt i Contracting med budsjett
Plugin lager en ny Tab i Contracting som heter Totaler plugin. Når en klikker på den får en opp følgende kolonner: Budsett (ordre) Totaler nå (samme som tidligere) Gjenstår (nytt) Forcast (nytt) Fakturert (samme som tidligere)
kr 4 990,00 Eks. MVA
Intern tekst i prosjektbildet
En løsning som oppretter et tekstfelt i Contracting, som en kan legge inn opplysninger om prosjektet. Feltet brukes kun til notat/opplysninger.
kr 1 990,00 Eks. MVA
Byggdok
Løsning som sender vareinformasjon pr prosjekt til Norsk Byggtjenester sin Byggdok-portal. Kan benyttes sammen med Mosoft sin løsning for visning av dokumentasjon i Contracting.
kr 9 990,00 Eks. MVA