Lønn

Prosjektutligning i lønn
Enkelte som bruker Contracting sammen med lønn og timereg har utfordringer siden ansatte har både fastlønn og timelønn. Formålet med denne løsninga er å kunne bruke timereg for prosjektføringer, og samtidig kunne lønne ut dei fastlønna uten mye ekstraarbeid med tilbakeføringer.
kr 9 990,00 Eks. MVA
Bokfør lønn forrige år

Denne plugin lar en bokføre lønnsbilag på forrige år. Dette er hensiktsmessig når en må rapportere lønn på feks 2015 (A-ordningen) men ønsker å ha lønnsbilaget bokført på forrige år.

kr 2 990,00 Eks. MVA
Lønnslipp på engelsk
Lønnslipp som svitsjer mellom norsk og engelsk tekst basert på hva hver enkelt ansatt er satt opp med.
kr 3 990,00 Eks. MVA