*
*

20. juni 2019

Prosjektstyringsverktøyet Mobile Worker er nå integrert med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy.

Siden etableringen i 1995, har Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene digitale løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Derfor lanserer Mobile Worker nå en ny solid integrasjon, denne gang til Uni Economy.

Mobile Worker et digitalt prosjektstyringssystem for bedrifter innen bygg- og anlegg. Løsningen består av en skybasert prosjektportal og en mobil app som gir deg en lettere hverdag uansett om du er på kontoret eller i felt.

Med Mobile Worker får du blant annet:

• Fange opp alle timer og ekstraarbeid
  • God dokumentasjon
  • Oversikt over ansatte med ressursplanlegger
  • Full kontroll på kontoret med rapporter og budsjettering
  • Mange moduler: utstyrskontroll, kjørebok, mm.

Hva gjør integrasjonen?

Med den nye integrasjonen mellom Mobile Worker og Uni Economy får man disse mulighetene:

• Opprette prosjekter, ordrer og kunder i begge systemene
  • Man oppretter varer og ansatte i Uni Economy, mens timeartene settes opp i Mobile Worker

• Timer og vareforbruk sendes tilbake til Uni Economy
  • Timene fra Mobile Worker lander i Timemodulen for fordeling til lønn med lønnsarter og til faktura med varenummer

• Begge systemer er skybaserte så du kan gjøre jobben hvor du er
  • Spar tid ved å unngå dobbeltregistreringer og korrigering av feil

Alt i alt får man en fleksibel og brukervennlig plattform for prosjektledere, baser og vanlige ansatte i felt. Mobile Worker sin nye app, som er tilgjengelig på iOS og Android, skaper fortløpende verdier både til faktura og lønn. For mer informasjon besøk:
https://mworker.no/integrasjoner/uni-economy/