*
*

Bankdata

Dersom du skal ha ocr/kid-avtale med banken så må disse innstillingene på plass.

Menyvalg: Faste register - Klient/System - Bankdata

OCR Avtale ID / OCR Kunde ID OCR-avtale gir deg muligheter til å benytte kid på faktura og lese inn innbetalinger elektronisk. Dette er også en tjeneste som er tilgjengelig i de fleste banker, og for å få tilgang til denne må du inngå en OCR-avtale med din bank. Om du har en OCR-avtale og ønsker å bruke funksjonene for OCR som ligger i programmet, må du oppgi verdiene Kunde ID og Avtale ID som fremgår i denne avtalen. Dersom disse feltene ikke fylles inn, vil KID-nummer mangle på giroer.

Se for øvrig artikkelen Hvordan få kid på faktura? for mer informasjon om ocr/kid på faktura.