*
*

Kundekortet - EHF E2B Faktura

Under denne arkfanen kan dere registrere det dersom kunden ønsker å motta faktura som EHF eller E2B. Det er også her du kan hake av for Fakturaprint.

Om du skal aktivere en kunde for elektronisk faktura må du sette hake for dette i ruten for Send elektronisk faktura til denne kunden.

Velg deretter om det skal være EHF eller E2B under Elektronisk format.

Ved bruk av EHF må kunden være registrert med organisasjonsnummer. Det sjekkes da automatisk om organisasjonsnummeret er registeret for mottak av EHF i ELMA. Er det det så blir kunden aktivert for EHF.

Dersom kunden ønsker faktura tilsendt som E2B må du fylle inn informasjon om hvordan dette skal behandles. E- post, FTP eller på disk. Du må også fylle ut hvordan E2B skal sendes. Som pakket fil, xml eller pdf. Her kan en sette flere kryss.

Gå eventuelt til artikkel om oppsett av E2B og EHF for mer informasjon om dette.