*
*

Sticos oppslag

STICOS OPPSLAG – Uni-kunder får 25% Rabatt på etablering

Sticos Oppslag er et nettbasert oppslagsverk som gir deg svar på konkrete spørsmål innen fagområdene regnskap, lønn, skatt, arbeidsgiveravgift, merverdiavgift, arbeidsmiljø, sykepenger og feriepenger - Alt samlet på ett sted.
Sticos Oppslag inneholder alle statens satser for lønn, reise og diett samt de fleste bestemmelser vedrørende trygd, permisjon og ferie Sticos Oppslag gir anbefalt kontering for de fleste typer varer og tjenester, i henhold til NS kontoplan.

Som abonnent på Sticos Oppslag og bruker av Unimicro V3 får du:

• Tilgang til STICOS online - Direkte fra Unimicro V3 – eller via Sticos sine websider.
  • Eksempler på årsregnskap.
  • Fri telefonsupport av STICOS fagavdeling i faglige spørsmål.

Sticos Oppslag inneholder disse funksjonene:

• Oppslag på stikkord.
  • Oppslag på lover.
  • Vise kontoplan.
  • Vise MVA-koder.
  • Lønnsarter.

Ta kontakt med salg@unimicro.no for mer informasjon om pris

Bestill Sticos Oppslag her