*
*
*

Infotjenester - Oppslagsverk direkte i Uni Økonomi

Uni Micro ønsker å forsterke sin markedsposisjon gjennom å tilby sine kunder en ny løsning som innebærer at alle kunder får tilgang til å gjøre oppslag i Infotjenester sitt elektroniske oppslagsverk «Regnskap Pluss» direkte fra skjermbildene i Uni Økonomi. Modulene som omfattes er Regnskapsmodulen og Lønnsmodulen. Alle Uni Micro sine kunder med disse modulene får tilgang til Infotjenester sitt oppslagsverk.

Løsningen skal oppleves som smidig for Uni Micro sine kunder og man trenger ikke å logge seg direkte på Infotjenester sitt produkt for å få svar på sitt søk. Alt ligger klart til bruk!

For Uni Micro kunder som har avtale med konkurrerende tjenester (Sticos), vil denne fremdeles kunne benyttes - i tillegg til tjenesten fra Infotjenester.

Infotjenester-funksjonen vil kun kunne benyttes dersom du har en gyldig lisens hos Uni Økonomi.

Innstillinger:

Innstillingene for oppslagstjenesten finner du under Hjelp -> Oppslag innstillinger i bilagsregistreringsbildet/bildet for registrering av lønnsposter, eller under Hjelp i menylinjen i modulen.

Dersom du skal benytte standardfunksjonen trenger du ikke fylle inn innstillinger. Da skal det stå Infotjenester i Gjør oppslag mot, og brukernavn- og passordfeltet skal stå blankt.

Dersom du har kjøpt tilleggstjenester fra Infotjenester fyller du inn ditt eget brukernavn/passord i feltene for det.

Dersom du har kjøpt Sticos oppslag, og ønsker å benytte det i stedet, velg Sticos i feltet Gjør oppslag mot, og fyll inn ditt brukernavn og passord hos Sticos.

Bruk:

Du vil få tilgang til søkefelt direkte i menylinjen:

...i registreringsbilder:

... og i Oversikt-søkebildet:

I registreringsbilder og søkebilder kan du fjerne visningen av søkefeltet ved å trykke x-en oppe til høyre i Infotjenester oppslag-feltet. Dersom du ønsker å aktivere søkefeltet igjen, så kan du velge Vis -> Vis Infotjenester i bilagsregistreringsbildet og i bildet for registrering av lønnposter. I Oversikt-bildet velger du Rediger -> Vis oppslag.

For å gjøre oppslag, skriver du inn det du ønsker å søke på i det søkefeltet du ønsker, og taster Enter. Du får da opp en liste over tilgjengelige artikler.

Klikk på den du ønsker å se nærmere på, og den vil bli åpnet i Infotjenester sin portal i nettleseren du benytter.

Det finnes også en widget/et informasjonspanel i åpningsbildet i de ulike modulene. Widgeten viser nyheter fra infotjenester. Du kan aktivere den ved å klikke Paneler og velge Infotjenester.