*
*

Eksport av remitteringsfil

Hvordan sende betalinger til banken.

Remitteringspostene som er klare for eksport viser i listene i remitteringsbildet. Når du skal eksportere remitteringsfil, markerer du de postene som skal eksporteres. (NB: Her må du være oppmerksom på at systemet alltid foreslår merking av de siste remitteringspostene) Trykk på Lag remitteringsfil i den kategorien som du ønsker å eksportere for, Innland, Utland eller Lønn.

1 lag fil.png

Du kan her velge å overstyre betalingsdato slik at alle fakturaene blir belastet med samme dato. Dersom du ikke velger å overstyre betalingsdato vil postene bli kreditert kontoen din på forfallsdato for fakturaene. Trykk Ok her og filen blir lastet opp til banken og er klar for videre behandling der.