*
*

Avslutte Uni24 klient

Her viser vi hvordan du avslutter en Uni24 klient.

De firmaene som er satt opp som webklient må slettes – det er ikke nok å deaktivere dem.

1: Slett brukere

Først må du inn i Uni24 Administrasjon – velge Brukere og slette de brukerne som eventuelt er opprettet. Ligger det ingen brukere her går du til neste punkt:

Avslutte Uni24_1.png

2: Deaktiver dokumentflyt

Dersom du har opprettet epostadresse på klienten den deaktiveres, ellers vil du fortsatt blir fakturert for denne tjenesten. Gå til dokumentflyt fra hovedmenyen, velg arkfanen Uni24 og Deaktiver:

3: Slett Uni24-klienten/webklienten

Deretter må du Slette klientene som har webtilgang – oppsatt mot Uni24 – på følgende måte:
Inn i bildet for Klienter med Webtilgang, velg riktig firma, velg Endre og Slett klienten i neste bilde.

Avslutte Uni24_2.png