*
*

Kontantfaktura

Kontantfaktura opprettes på samme måte som en vanlig faktura.

Når du skal lagre fakturaen,  må du trykke på pilen under lagreknappen og velge kontantfaktura.

Det som er viktig i forbindelse med å bruke funksjonen Kontantnota er å vite om din bedrift har lisens på Butikkdata fra Uni Micro. Dersom dere ikke har det, vil dere ikke kunne bruke funksjonen Kontantfaktura. Det er strenge regler knyttet til kontant betaling.