*
*

Korrigering av feil

Det er mulig å nullstille en eksport av avtalegiro som er blitt feil.
Menyvalg: Registrere – Faktura eksport – Eksport avtalegiro – Slett

1 meny_1.png

Når du trykker Slett her får du opp et bilde der du kan lagre korreksjonsfilen.

Du får så opp spørsmål om du vil nullstille hele den siste kjøringen.

2 spm.png

Velger du Nei her får du spørsmål om du vil nullstille en enkelt faktura.
3 Nei.png
Velger du Ja her skriver du inn det fakturanr du ønsker å nullstille. Du får så meldingen:

4 krediter.png

Den fakturaen som ble nullstilt ligger nå i listen over faktura klar til eksport igjen, så dersom denne fakturaen ikke skal sendes kunde, må den krediteres.
Taster du Ja på spørsmålet om siste kjøring skal nullstilles vil alle fakturaene komme opp igjen i listen og kan evnt krediteres eller korrigeres og sendes på nytt.

Legg merke til at denne funksjonen kun nullstiller eksporten fra Uni, dersom filen er sendt til bank må dere ta kontakt med kundene for å be de slette kravet i nettbanken sin.