*
*

Utvidet opplastingsalternativ

I Nettbutikk-vinduet under Innstillinger og fanen Sideadministrasjon er det lagt til et valg for å bruke utvidet opplastingsalternativ

Det som i praksis skjer er at ved opplasting til nettbutikken er det en del mer informasjon om varene enn vanlig som blir lastet opp. Dette gjelder følgende:
Ingress-feltet på varekortet blir lastet opp. På samme måte som for produktbeskrivelses-feltet blir verdien i feltet gjort om til hex før det settes inn i xml'en som blir lastet opp. Det blir satt inn i xml'en i en tag som blir kalt suppliersdescr
Varegruppe2-feltet på varekortet blir lastet opp. Feltet i xml'en vil hete productgroup2. I Uni er dette et tekstfelt med max 20 tegn
Feltet for mva-behandling i Uni blir lastet opp. I xml'en vil dette hete momsind. Dette tilsvarer momskoden varen har
Det vil si at momskode 0 på varen, Utgående mva, høy sats (salg) + 25%. Altså at 25% mva skal legges til prisen. Momskode 1 vil si at 25% mva er inkludert i prisen. Momskode 2 er Avgiftsfritt salg, innenfor avgiftsområdet osv.
Tilbehør på varen vil bli lastet opp. Det er mulighet for å registrere tilbehør for en vare på varekortet. Dette lastes opp til nettbutikken i en tag på vare-xml'en som heter Accessories. Hver tilbehør-vare blir her representert med en Product-tag som inneholder varenummeret til tilbehørsvaren og en Priority, dvs. hvilken plass den har i listen over tilbehørsvarer på varekortet i Uni.
Komponentvarer. Det er en egen fane for å registrere komponentvarer på varekortet i Uni. Dvs. at en vare kan bestå av andre varer i vareregisteret ditt. Denne informasjonen lastes opp til nettbutikken i en Components-tag
Hver underkomponent representeres med en Product-node som inneholder varenr og varetekst til underkomponenten, samt antallet av denne som inngår i hovedkomponenten.
Tillat produktanmeldelser. Det er kommet et nytt avkryssingsfelt på varekortet for om det skal være mulig å skrive kommentarer på produktet i nettbutikken. I XML'en heter dette feltet . Verdi 0 (ikke avkrysset) eller -1 (avkrysset)