*
*

Nytt i versjon 3.58.49

Her finner du en oversikt over hva som er endret fra versjon 3.58.35 til 3.58.49.

I hovedsak er endringer siden versjon 3.58.35

• Støtte for EDAG/A-ordningen er forbedret basert på test og tilbakemeldinger i prøvedrift høsten 2014
  • Nye 2015- satser og skattetabeller for Unimicro V3 – Lønn

Felles

• Problem hvor enkelte kunder fikk melding om «Invalid use of null» ved opprettelse av nytt år er korrigert

Regnskap

• Remittering støtter nå innlesing av flere typer innbetalinger i samme fil. Det har fungert tidligere på noen banker sine filer, men har vært sårbart for endringer på rekkefølge av innhold fra banken sin side
  • Forbedringer er utført i Periodiseringsoversikt

Faktura

• Kunder som har lisens på Unimicro V3 Professional har nå fått tilgang til funksjonalitet for flere lager.
  • Det var tidligere bare Enterprise kunder som hadde tilgang til dette
  • Smartsøk mot varer i tilbudsregistrering har nå bedre visning av lange varenummer
  • Søk på dimensjoner i varekortet vil nå nøye seg med å søke i den aktuelle dimensjonstypen (prosjekt, avdeling etc.), ikke søke i alle dimensjonstyper
  • Et problem med at miljøavgifts-linjer ble merket som levert selv om ikke varen som utløser miljøavgiften ble levert er ordnet

Lønn

• A-Ordningen: Alle forbedringer som er gjort etter prøvedrift høsten 2014
  • Problem med at «OK» knapp i påloggingsbildet for å hente skattekort/tilbakemeldinger på a-meldinger ikke viste skikkelig ved 125% skalering i Windows er løst
  • Ved nullstilling av lønnskjøring får man nå en påminnelse om å rapportere på nytt
  • Nye skattetabeller og satser for 2015

Contracting

• Problem med visning av relaterte dokumenter (ordredokumenter) i prosjektordre er ordnet
  • Det er lagt inn støtte for å velge nummerserie/styre fakturanummer ved fakturering fra fakturaforslag

Butikkdata

• Rapporter for dagsoppgjør som feilet pga. lite gunstige SQL Server konfigurasjoner (forskjellig Collation på klienter sine databaser) har nå blitt oppdatert til å ta høyde for dette
  • En del forbedringer i integrasjon mot BaxiNet (bankterminaler) som ble innført i 3.58.35