*
*

Etterbetaling (Enterprise)

I Unimicro V3 har man en egen rutine for å generere etterbetalingsposter (etter lønnsøkning).

NB: Gjelder kun dersom du har Enterpriselisens.

Menyvalg: Periodiske rutiner - Etterbetaling

Forutsetninger:

Registrer de nye satsene for måneds- og timelønn på Ansattkortet under arkfane Stillinger:

Hvilke lønnsarter etterbetales?

Lønnsarter som skal etterbetales må ikke ha kryss for "Etterbetales ikke" under arkfane "Andre valg".
Denne avkrysningen er derimot nyttig for å hindre at alle lønnsarter etterbetales.

Generering av etterbetalingsposter:

Velg Periodiske rutiner - Etterbetaling

Velg perioden det skal genereres etterbetalingsposter for. Trykk så "Videre".

Velg så hvilke ansatte det skal genereres etterbetalingsposter for. Trykk så "Videre".

Systemet vil så spørre hvilken lønnskjøring postene skal legges i. Her kommer den neste åpne lønnskjøringen opp som standardvalg.

Trykk "Fullfør" for å generere etterbetalingspostene.

Hva har blitt generert?

Etterbetalingene legger seg så som lønnsposter på de ansatte, på aktuell lønnskjøring.

Disse lønnspostene kan så redigeres videre. De er kun generert som et forslag. Du kan slette postene dersom du ikke vil ha dem med.