*
*

Integrasjon av Nets betalingsterminal via comport og rs 232 kabel

Vi vil her vise hvordan integrasjon av Nets betalingsterminal via comport og rs 232 kabel fungerer.

Oppsett bankterminal
Gå til meny - kjøpmannnsmeny menyvalg 8 - dra kjøpmannskortet - parametre menyvalg 6 - endre menyvalg 1 - kasse menyvalg 3.
Innstillingene under kasse skal stå til:
Ecr=ja
Komm type = rs 232
ECR hastighet= 9600

Oppsett i Unimicro V3 butikkdata
Gå til innstillinger bankterminal, velg baxinet.

innstillinger bankterminal.png
Er brannveggen slått på vil dette bildet dukke opp:

Gi tilgang for trafikk gjennom brannvegg.

Lukk og åpne butikkdata, gå til vis, betalingsterminal og velg konfigurasjon:

innstillinger baxi.png

Da kommer du inn i dette bildet:
baxi konfig.png
Baudrate = kassehastighet på terminalen
Comport = aktuell comport
LogFilepath = opprett en mappe, for eksempel baxilog, legg inn stien til mappen.
SocketListener =0
Lagre og lukk.

Åpne og lukk butikkdata, test integrasjon:
Butikkdata - butikkdata - vis - betalingsterminal - administrasjon - test kommunikasjon

test konfigurasjon.png

Comport
Comportene på maskinen finnes i enhetsbehandlingen under Kontrollpanel, klikk System og sikkerhet og klikk deretter Enhetsbehandling under System. Hvis du blir bedt om å oppgi et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller gir bekreftelse.

enhetsbeh. nettverk.png