Meny
Lag supportsak
*
Skriv inn koden
*

Integrasjon av Nets betalingsterminal via comport og USB kabel

Vi vil her vise hvordan integrasjon av Nets betalingsterminal via comport og USB kabel fungerer.

Oppsett bankterminal
Gå til meny - kjøpmannnsmeny menyvalg 8 - dra kjøpmannskortet - parametere menyvalg 6 - endre meny valg 1 - kasse menyvalg 3.
Innstillingene under kasse skal stå til:
Ecr=ja
Komm type = USB slave

Oppsett i Unimicro V3 butikkdata
Gå til innstillinger bankterminal, velg baxinet.

innstillinger bankterminal.png
Er brannveggen slått på vil dette bildet dukke opp:

Gi tilgang for trafikk gjennom brannvegg.

Lukk og åpne butikkdata, gå til vis, betalingsterminal velg konfigurasjon:

innstillinger baxi.png

Terminalen blir integrert via virtuell comport

Comportene på maskinen finnes i enhetsbehandlingen under Kontrollpanel, klikk System og sikkerhet og deretter klikk Enhetsbehandling under System. Hvis du blir bedt om å oppgi et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller gir bekreftelse.

enhetsbeh. nettverk.png

Driver til virtuell comport blir normalt sett automatisk installert når usbkabelen blir koblet til maskinen. (sagem monetel USB telium)
Driveren kan også lastes ned fra denne siden:
http://www.betalingsterminal.no/no/Betalingsterminaler-forside/Kommunikasjon/USB-driver-til-iCT220-og-iPP350/

Innstillinger i BAXI.net konfigurasjon

baxi konfig.png

Comport = aktuell comport
LogFilepath = opprett en mappe, for eksempel baxilog, legg inn stien til mappen.
SocketListener =0
Lagre og lukk.

Åpne og lukk butikkdata, test integrasjon.
Butikkdata - butikkdata - vis - betalingsterminal - administrasjon - test kommunikasjon.

test konfigurasjon.png