*
*

Nyere stasjonære terminaler fra Nets

Vi støtter nå integrasjon mot de stasjonære betalingsterminalene Lane 3000 og Desk 3500, i tillegg til den trådløse terminalen Move 3500.

Oppsett bankterminal
Dra Kjøpmannskortet for å få frem administrasjonsmenyen.

Gå til menyvalg 6 parametere - meny valg 1 endre - menyvalg 3 kasse.
Innstillingene under kasse skal stå til:
Ecr=ja
(Neste menyvalg blir ikke synlig før det første er valgt)
Komm type = IP Ethernet for de stasjonære terminalene og Komm type = Wifi for den trådløse terminalen
ECR IP Adresse= IP på kasse-pc
Når du har fremme et valg på terminalen, trykk på grønn knapp for å endre, da får du klammer rundt teksten og kan bruke pilene for å velge noe annet. Bekreft med grønn knapp.
Når valget er lagret, bruk pilene til å komme til de andre innstillingene. Merk at du må skrive innledende nuller dersom ikke alle tallene i IP adressen inneholder 3 tegn.

Hvordan finne IP adressen på kasse-pc
Trykk på windowsikonet, skriv cmd, skriv «ipconfig» og trykk enter

Kasse-pc bør settes til statisk IP adresse når bankterminalen integreres via ethernet.

Oppsett i Unimicro V3 butikkdata
Gå til innstillinger bankterminal, velg Baxinet.

Er brannveggen slått på vil dette bildet dukke opp:

Gi tilgang for trafikk gjennom brannvegg

Lukk og åpne butikkdata, gå til Vis, Betalingsterminal velg Konfigurasjon:

Innstillinger i BAXI.net konfigurasjon:
SocketListener = 1
Lagre og lukk

Lukk og åpne butikkdata og test at integrasjonen fungerer ved å gå til
Butikkdata - Butikkdata - Vis - Betalingsterminal - Administrasjon - Test kommunikasjon