*
*

Søke og finne data i Contracting

Der vil i mange tilfeller være behov for å søke og/eller filtrere på data på prosjektene i Contracting, spesielt på større prosjekter, og vi vil gjennomgå forskjellige søke metoder.

Filter funksjonalitet
I fanene Faktura, Ordre, Tilbud, Fakturaforslag, Bestilling, Leveringer, har du søkefilter som vist under. Det er samme søk som brukes ellers i Uni. Her kan du lagre søk som er aktuelle for deg.

På fanene Inng.faktura og Varer er det også et filter, men det ser litt annerledes ut enn det over. Her kan du ikke lagre søk. Med Feltvelger-knappen oppe i bildet kan du sette inn og fjerne de felt du ønsker. Du kan for eksempel sette inn feltet for merknad og få opp den merknaden som er lagt inn på en faktura i fakturamottaket, og du kan se hvilken status fakturaen har i fakturamottaket.

Fane for varer.
Her kan du enkelt søke opp varenr og se hvilke ordre de er registrert på, eventuelt filtrere varer per ordre. Ytterst til høyre ser du statusen for om en vare er overført til ordre fra EHF/autofakt – Ja dersom en vare er overført til ordre fra en faktura, Nei dersom varen er merket mot ordre, men ikke overført og om en vare er lagt inn manuelt på ordre.

Fane for timer

Her kan du velge hvilke timer du vil se ved å trykke på knappen for filter og få opp utvalgsbildet:

fane for timer.png

Filter i Prosjektlisten

Om du trykker på de to pilene til høyre for teksten Prosjekter kan du søke etter data i listen. Trykker du på Lagre-knappen kan du gi søket et navn og navnet kommer opp som en egen arkfane.

Dersom du trykker på arkfanen med skiftenøkkel vil du få opp et nytt bilde og kan fjerne søkene som er lagret.