Facebook feed – integrasjon av varekatalog

UNI Facebook feed modul gir deg mulighet for opplasting av produktinformasjon fra nettbutikken til Facebook sin produktkatalog. Facebook feed oppdaterer automatisk produktdetaljer i Facebook sin produktkatalog når dette endres i nettbutikken. Dette kan brukes til å selge og markedsføre produkter på Facebook og Instagram.

  • Passer for

Alle Nettbutikker som selger varer.

Hvordan fungerer dette?  

Når Nettbutikkens produktkatalog er integrert og aktivert med Facebook katalogen:

facebook-feed_integrasjons.png 

På denne siden kan du også velge hvilken produktkonfigurasjonsmodus som er foretrukket i mappe eller kategori. Avhengig av dette valget vil det være mulig å spesifisere hvilke produkter som skal lastes opp til katalogen.

Når konfigurasjonen er fullført, er det mulig å spesifisere hvilke produkter som skal lastes opp til Facebook. Dette kan gjøres for å aktivere flere produkter, eller individuelt for hvert produkt:

facebook-feed_eksempel.png 

Så snart produktene er aktivert for Facebook-katalog, lastes de automatisk opp og blir tilgjengelige på Facebook. Systemet holder orden på opplastede produkter og oppdaterer ekstern katalog hvis produktinformasjon endres i nettbutikken.

Status for alle konfigurerte produkter for Facebook-katalog kan kontrolleres på ekstern katalogstatus-side. Her vises informasjon som; opplastningsstatus, opplastningsdato, og eventuelle feil eller advarsler:

facebook-feed_ekstern_katalog.png

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Ønsker du å motta nyheter fra oss?
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, vil du motta informasjon fra oss om produktnyheter og annet aktuelt fra Uni Micro Web AS.
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy