Feil i versjon 3.61.24

Det er oppdaget et problem i Uni Økonomi versjon 3.61.24 ved masseutsendelse av dokumenter (faktura, lønnsslipper, purringer) på epost. Problemet oppstår bare om en har 64-bits versjon av Microsoft Outlook, og kan medføre at dokumenter blir sendt til flere enn en mottaker. Lønnsslippene er fortsatt individuelt kryptert slik at de ikke kan åpnes av uvedkommende, men det er fortsatt viktig at alle med 64-bits versjon av Microsoft Outlook oppdaterer så snart som mulig. Om du er i tvil om hvilken versjon du har anbefaler vi at du oppdaterer til versjon 3.61.27 eller høyere.

I de første dagene etter at ny versjon er sluppet vil oppdatering ta mye lenger tid enn vanlig på grunn av høy belastning på vår liveupdate-server.

Vi beklager ulempene dette medfører.