Frist for å betale skattetrekk og AGA, fredag 15. juli

Du finner betalingsinformasjonen best i Uni Økonomi Lønn ved å åpne rapporten "Sum arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk", pass på å velge termin 3 i utvalget. Nederst i rapporten finner du alt du trenger for betalingen, se eksempel under . . . .

Du finner også informasjonen fra ikonet "Sum Arbg.avg. og f.trekk" i åpningssiden i Lønn, men denne er ikke like grei å skrive ut.

En god rutine for senere kan være å legge terminbetalingen til forfall den 15. straks etter at a-meldingen er levert og godkjent i alle partallsmåneder, 2-4-6-8-10-12. Da blir ikke betalingen glemt.

Lykke til !

Betaling av termin 3.jpg