*
*
*

Kassaskriver sjekk med feilmelding

Når du har lastet ned programmet som sjekker om kassaskriver og kassaskuff er kompatible med ny versjon, https://support2.unimicro.no/SetupUniKassaSkriverSjekk.exe, så kommer du inn i en veiviser. (Fungerer ikke i Chrome, bruk Edge eller annen nettleser)

Her er versjonen dersom hardware hos dere ikke er ok.

Du kommer først inn i dette bildet:

Trykk på Neste

Trykk på Neste her eller "Finn automatisk" om du ikke vet hvilken COM-port som benyttes.

Får du denne feilmeldingen, så må du sjekke at kvitteringsskriveren faktisk er koblet til. Det kan også være lurt å avslutte program som kjører i bakgrunnen, f.eks. butikkdatamodulen, det kan være et program som "holder" på den aktuelle COM-porten. Dersom du bare får feilmelding her, gå til Neste og send inn rapport til oss.

Fyll ut feltene og trykk på Neste. Feltene Firma og Epost er obligatoriske felt, men fyll gjerne ut resten også, spesielt merke og modellnummer på skriveren deres. Trykk så på Neste for å sende oss feilrapporten.

Du får da denne meldingen og vi vil ta kontakt med dere for å bistå med å få på plass det som trengs for at dere skal være i henhold til den nye kasseforskriften.