*
*
*

Kassaskriver sjekk uten feilmelding

Når du har lastet ned programmet som sjekker om kassaskriver og kassaskuff er kompatible med ny versjon, https://support2.unimicro.no/SetupUniKassaSkriverSjekk.exe, så kommer du inn i en veiviser. (Fungerer ikke i Chrome, bruk Edge eller annen nettleser)

Her er versjonen dersom alt er ok.

Trykk på Neste:

Trykk på Neste her eller Finn automatisk om du ikke vet hvilken COM-port som benyttes.

Trykk på Neste

Får du meldingen over, er kvitteringsskriveren din kompatibel med ny versjon.

Sjekk så at kassaskuffen er lukket og koblet til skriveren, Neste.

Du får da opp dette bildet og kan fylle ut feltene og trykke på Neste. Feltene Firma og Epost er obligatoriske felt.

Du trenger ikke å sende inn denne meldingen dersom alt er ok, dette var til bruk i 2018 før forskriften ble gjeldende. Er alt ok på sjekken her er det viktig at dere oppdaterer til siste versjon dersom det ikke er gjort, 3.66.xx