*
*
*

Koble arbeidsstasjon mot kasse

I følge den nye kassaforskriften er det ikke lenger lov å foreta et salg fra en arbeidsstasjon uten at denne er koblet mot en kasse.

Dersom du ikke har opprettet kasser i kasseregisteret ditt, må det gjøres på ny versjon, selv om du bare har en kasse.

Når du logger på butikkdata første gang etter at du har fått ny versjon, kan du få denne meldingen:

Trykk ok for å registrere ny kasse. Du kommer da inn i dette bildet:

Her må du legge inn Beskrivelse og dersom du ønsker andre kontoer enn det som ligger i systeminnstillingene kan det legges inn her.

Velg Rediger kobling og Opprett kobling for å koble Kassen du opprettet mot den arbeidsstasjonen du er pålogget nå.

Merk at de salgene du har tatt tidligere kan har vært registrert mot en annen kasse eller ingen kasse (kasse 0 i systemet) og at du dermed kan få differanser i dagsoppgjøret ditt. Du må da endre startbeholdningen i dagsoppgjørsrutinen slik at dette blir rett.