*
*
*

Kopi av kvittering

Det er i følge kassaforskriften ikke lov å skrive ut mer enn en kopi av en kvittering.

I salgsbildet kan du skrive ut vanlig kvittering ved salg og du kan velge "Skriv ut siste kvittering".

Denne vil da ha teksten "KOPI".

Om du skulle trenge å skrive ut ytterligere en kopi, må du gå i fakturamodulen og skrive ut kopi av faktura.

Det er mulig å sette på innstilling for å ikke skrive ut kvittering ved kortsalg da dette er sporbare transaksjoner og man må derfor ikke skrive denne ut automatisk. Kontantsalg skal det alltid skrives ut kvittering for.

Du kan sette opp innstillingene for dette og åpning av kasseskuff her: