Bli med på frokostmøte for regnskapsbyrå

I juni ruller vi i gang vår landsdekkenede turne med frokostmøter for regnskapsbyrå. Her vil vi ta for oss mer generelle byråspesifikke tema men også tema med direkte med blikk på Uni Economy.

08.30 - 09.00 Frokost serveres
09.00 - 09.20 Hvorfor velger regnskapsbyråer Uni Micro som leverandør?
09.20 - 09.45 Overordnet visning av Uni Economy fra regnskapsførers perspektiv
09.45 - 10.10 Automatiske prosesser og maskinlæring
10.10 - 10.20 Pause og mingling
10.20 - 10.40 Partnermodeller og byråsertifisering
10.40 - 11.30 Integrerte løsninger og importmuligheter

Bli med!

Vi håper du vil komme og møte oss og andre kunder som bruker våre produkter til en gjensidig nyttig formiddagsstund. Møtet er gratis og vi spanderer frokosten.

Du kan melde deg på her