Webinar Kurs i GDPR

EUs nye personvernforordning (GDPR) implementeres fra juli 2018 (utsatt fra 25.mai) og får store konsekvenser for de fleste organisasjoner og virksomheter i Norge. Alle virksomheter som behandler personopplysninger og egne ansatte, kunder, brukere eller andre må følge de nye reglene.

Uni Micro tilbyr alle våre kunder et grunnleggende kurs i GDPR og følgene av GDPR i forhold til våre programmer. Kurset er organisert som et Webinar over 90 minutter og temaene som vil bli gjennomgått er:

• Hva er den nye personvernforordningen (GDPR)
  • Hvordan vil det påvirke din bedrift
  • Hva er nytt i programmene fra Uni Micro AS
  • Hva er nytt i avtaleverket fra Uni Micro AS
  • Brukertips for å optimalisere bruken av programmene våre for GDPR
  • Viktige rutiner og dokumentasjon som på plass

Viktig Informasjon:

Etterudanningstimer for regnskapsførere: 1,5t annet.

Kurset vil bli holdt som webinar. Kursdeltakerne vil motta en påloggingskode for å komme inn på kurset. Denne vil bli sendt kursdeltakerne dagen før kurset. Vi forutsetter at alle kursdeltakerne har PC lyd.