Uni Regnskap - Videregående

Fristen for å registrere seg er utgått.
Start: 30.10.2019 09:00
Slutt: 30.10.2019 15:00
Sted: Bergen
Pris: 2 990,00 Eks. Mva
Ledige plasser: 0
Påmeldingsfrist: 18.10.2019 00:00

Firma: *
Deltagernavn: *
E-post: *
Nyhetsbrev:
Kommentar:
Det er mulig å avbestille uten kostnad inntil 6 dager før kursdato. For betalingskurs blir faktura tilsendt og forfaller etter gjennomføring. Ved for få påmeldte forbeholder vi oss retten til å avlyse kurs. Eventuelle rabatter vil bli trukket fra på faktura.

Uni Regnskap - Videregående - inneholder utvalgte emner som vi har valgt ut ifra henvendelser fra kunder.

En rekke avanserte funksjoner blir vist, og mange av disse får deltakerne bruke ved å løse oppgaver på sin kurs-PC under kurset.

Kurset passer for deg som har gjennomført vårt kurs Uni Regnskap - grunnleggende - eller som har arbeidet en stund med programmet. Vårt økonomiprogram har blitt kåret til best-i-test en rekke år, mye på grunn av sin funksjonsrikdom og sine muligheter til å effektivisere regnskapsføringen og mulighetene til å skreddersy arbeidsmåter til brukerenes ulike behov. Her viser vi deg de avanserte funksjonene og mulighetene i modulen Uni Regnskap.

Agenda

1.  Budsjett

• Lage et enkelt budsjett basert på forrige år
  • Lage budsjett med bruk av Ramme og periodiseringsnøkler
  • Utskrifter, justering av budsjettposter

2.  Effektivisering av bilagsregistrering

• Innføre nye rutiner, oppsett mot bank, elektroniske fakturaer
  • Bruk av bilagsmodus, egentilpasning, effektiv bilagsregistrering
  • Periodisering av poster, kontoregler, bilgsart
  • Ulike metoder for korrigering av bilag

3.  Avdelingsregnskap

• Dimensjonshieraki, føre mot avdeling
  • Gode visninger av avdelingsregnskap

4.  Valuta

• Opprette valutaregister, kursendring, oppsett på leverandør
  • Føre inngående fakturaer i valuta
  • Føre banktransaksjoner, agioføringer, konto i valuta
  • Tilpasse registreringsbildet

5.  Fakturamottak

• Oppsett, vedlikeholde, gi brukere rettigheter
  • Registrere inngående fakturaer for tildeling
  • Arbeidsgang og prosess frem til bokføring og betaling

6.  Rapporter

• Favorittrapporter, batchrapporter til fil
  • Effektiv bruk av Forespørsel, avanserte spørringer
  • Lage egne resultat og balansevisninger
  • Øve på å lage egne visninger

Kursdokumentasjon og kursbevis.

Du får tilsendt pdf med kursdokumentasjon etter at påmeldingsfristen har gått ut. Etter fullført kurs får alle deltakerne tilsendt kursbevis i pdf-format, pr epost, som man kan skrive ut eller lagre.