Kom i gang med Uni Economy

Fristen for å registrere seg er utgått.
Start: 12.02.2019 10:00
Slutt: 12.02.2019 10:45
Sted: Webkurs
Pris: 0,00 Eks. Mva
Ledige plasser: 19
Påmeldingsfrist: 12.02.2019 00:00

Firma: *
Deltagernavn: *
E-post: *
Nyhetsbrev:
Kommentar:
Det er mulig å avbestille uten kostnad inntil 6 dager før kursdato. For betalingskurs blir faktura tilsendt og forfaller etter gjennomføring. Ved for få påmeldte forbeholder vi oss retten til å avlyse kurs. Eventuelle rabatter vil bli trukket fra på faktura.

Webinaret gir dere all informasjon dere trenger for å enkelt komme i gang med Uni Economy

Kursholder: Louise Aursland

Vi tar dere gjennom all tilgjengelig informasjon fra hvordan opprette selskap, brukere, sette innstillinger for firma, lønn, betaling, levering og nummerserier, Saf-t import, filmsnutter mest brukte funksjoner, mobilapp, markedsplass og tilgjengelige integrasjoner. Alt du trenger for en smidig og effektiv oppstart.