Kom i gang med Uni Economy

Start: 04.06.2019 10:00
Slutt: 04.06.2019 10:45
Sted: Webkurs
Pris: 0,00 Eks. Mva
Ledige plasser: 25
Påmeldingsfrist: 04.06.2019 00:00

Firma: *
Deltagernavn: *
E-post: *
Nyhetsbrev:
Kommentar:
Påmelding er bindende. Det er mulig å avbestille uten kostnad inntil 6 dager før kursdato. Faktura blir tilsendt og forfaller etter gjennomføring. Les mer om betingelser her.
Webinaret gir dere all informasjon dere trenger for å enkelt komme i gang med Uni Economy Vi tar dere gjennom all tilgjengelig informasjon fra hvordan opprette selskap, brukere, sette innstillinger for firma, lønn, betaling, levering og nummerserier, Saf-t import, filmsnutter mest brukte funksjoner, mobilapp, markedsplass og tilgjengelige integrasjoner. Alt du trenger for en smidig og effektiv oppstart.