Ny skattemelding for MVA fra 2017 . . webkurs

Praktisk rettet kurs med Per Slettedal om bruken av de nye momskodene ved fakturering og i regnskap. Disse forholdene må du passe ved avslutningen av 2016 og slik bør du arbeide i 2017 for at momsregnskapet ditt skal bli korrekt.

Kurset forgår ved at du får en pålogging tilsendt før kursstart, du må ha PC med lyd, eller at du har et tilkoblet hodesett. Selve kurset tar ca 1 time og du kan stille spørsmål via en chat. Disse blir besvart i sluttfasen, slik at hele kurset med spørsmålsrunde kan ta inntil 1 time og 30 minutter.

Kurset passer svært godt for de som ikke fikk med seg kurs om ny mva i høst. Men det kan også være verdt å ta med seg for personer som deltok der. Dersom man fremdeles er usikker på forhold rundt kodene og ny skattemelding. Innholdet tar også opp problemstillinger rundt ny mva som er aktuelle akkurat nå.

Pris: kr 900,-.