Webinar: Uni Economy Regnskap for regnskapsbyrå

Uni Micro AS har gleden av å presentere vårt nye økonomiprogram på Web som lanseres i markedet 4. kvartal 2017. Det er fjerde gang Uni Micro AS lager et nytt økonomiprogram og vi har tatt det beste fra våre tidligere versjoner og benyttet dagens teknologiske muligheter til å gi dere et moderne, brukervennlig og effektivt regnskapssystem for Web.

Webinaret gir dere en grunnleggende innføring i muligheter og funksjoner i vårt nye system Uni Economy Regnskap. Vi tar dere med fra registrering av fakturamottak med godkjenning, bilagsregistrering, forespørsel på konto og rapportering, i tillegg til innsending av Skattemelding og remittering.