*
*

Nytt i Uni Economy 19.02.18

Regnskap

• Støtte for å lage utbetalingspost fra reskontrobildet på kundekortet

Rapporter

- Ny kontoutskrift hovedbok med flere valgmuligheter

Faktura

Logo på blanketter

• Det er kommet mulighet for logo på faktura-, ordre- og tilbudsblanketter.

Innstillinger for logo ligger under Firmainnstillinger -> Rapportoppsett

Her kan en gjøre følgende valg

1. Ønsker en å vise både logo og firmanavn, eller bare en av delene
  2. Vil en ha logo på høyre eller venstre side av blanketten

Faste tekster på blanketter

• Det er nå mulig å få faste tekster på blankettene. Dette settes ved å gå på Firmainnstillinger -> Rapportoppsett

Timer

Ny rapport som viser timer m/fordeling pr. medarbeider/time/prosjekt

Kurs

Sjekk våre kurssider. Vi har satt opp flere kurs i Uni Economy