Diverse

Pasient/journalregister
I hovedtrekk gir løsningen en mulighet til å registrere opplysninger om pasient (navn, rase, kjønn osv), journal (anamnese, undersøkelse, diagnose og behandling) og kobling mot eier (kunde).
kr 9 990,00 Eks. MVA
Skobestilling
Denne løsningen er designet på bakgrunn av ønske om effektivisering av bestillingsrutiner rundt skokjøp mtp størrelser, lager og varemottak.
kr 30 000,00 Eks. MVA
Kopier og lim inn data i Uni fra eksterne kilder
Lar ein også kopiere data mellom registreringsbilder i Uni (tilbud, ordre og bestilling).
kr 2 990,00 Eks. MVA
Oppslag av sporingsinfo fra Consignor
Denne plugin gjør det mulig å slå opp sporingsinformasjon fra aktuell ordre. Både i ordrebildet og ordre/leveringsoversikten.
kr 2 990,00 Eks. MVA
Widget: Omsetning pr. avdeling
To widgeter som blir tilgjengelig i både faktura og butikkmodul. Viser omsetning pr. avdeling med forskjellige perioder (hittil denne måned, dette år og per dag denne eller forrige uke).
kr 2 990,00 Eks. MVA
Kjøpekontrakt for motorkjøretøy
Løsning som lar en registrere kontraktsopplysninger om motorkjøretøy.
kr 35 000,00 Eks. MVA
Import av fakturadata fra Takstnøkkelen
Løsning som importerer fakturadata fra Takstnøkkelsen til Uni (XML format). Løsningen oppretter fakturaer i Uni. Potensielle kunder: Takstmenn.
kr 9 990,00 Eks. MVA
Uni Håndtering av egenandel
kr 9 990,00 Eks. MVA
Uni Bokføring etter Import
Løsning som bokfører ikke bokførte fakturaer. En utmerket løsning å kjøre etter import av fakturaer.
kr 4 990,00 Eks. MVA