Flerklient funksjonalitet

Bestilling og levering på tvers av klienter

Denne løsningen er skreddersydd for bedrifter som har flere firma og lager på en installasjon av Uni Økonomi. Programmet gir dere mulighet til å velge et firma som har hovedlageret for bedriften, mens de andre firmaene kan bestille varer fra dette firmaet direkte i programmet. Programmet kan blant annet benyttes for butikkjeder med sentrallager og butikklager på hver lokasjon.

kr 9 990,00 Eks. MVA
Vise lagerinfo fra andre klienter
Denne plugin lar en sette opp hvilke klienter og lager en skal søke gjennom for å få opp lagerinfo på varen. Den støtter å kunne definere flere klienter og lager som den skal hente fra.
kr 4 990,00 Eks. MVA
Overfør ordre til bestilling på en annen klient
En pluginmodul som lar en overføre en eller flere ordrer til bestilling på en annen valgfri klient. Hent feks opp en ordre eller flere i oversiktsbildet - trykk på "Lag bestilling". Velg klient og leverandørnummer den skal knyttes mot. Den vil da opprette bestilling med ordrelinjene fra ordrene.
kr 5 990,00 Eks. MVA
Ordrereplikering mellom klienter
Følgende modul håndterer muligheten for å replikere ordrer fra en klient til en annen. Disse kriteriene ligger til grunn: 1. Hovedklient: Oppretter ordrer på en klient. Klienten leverer/del-leverer ordrer. Ordrene blir merket med avdeling. 2. Underklienter settes opp til å lese ordrer fra hovedklienten, der ordren er merket med avdelingen som klienten bruker. 3. Underklientene kan velge om ordren skal overføres som ordre eller faktura.
kr 10 990,00 Eks. MVA