COLLET

Collet er en mal med moderne og minimalistisk utseende, som drar oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Designet er elegant og stilrent. Denne malen egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare. 

Flere bilder av denne malen:

Mer om denne malen:

Collet er godt egnet for de som har få hovedvaregrupper, da designet har en horisontal produktmeny. 6-8 varegrupper er ideelt i denne malen. Forsiden er satt opp med fullbredde bannerbilder, som kan rotere med flere ulike bilder og tekst. På denne måten kan du kombinere flere budskap, og ikke minst lenke til hva du måtte ønske - enten det er produkter, varegrupper, artikler eller kampanjer.

Forsiden er satt opp med en produktliste som inneholder hele 12 produkter, som også kan utvides. Dette kan være manuelt utvalgte produkter, eller automatiserte basert på hva som selger best i nettbutikken. Feltet er videre godt egnet til å legge ut produkter som har rabatt, eller det er få igjen av. Noen velger å vise frem produktnyheter.

I seksjonen under produktlisten er det satt av plass til linkbilder. Tittel til disse bildene vises under bildet, og man kan sette opp at disse lenker til ønsket underside ved klikk. Dette kan da være sider som for eksempel spesifikke produktgrupper, artikler eller en Om oss side.

Når en kjøper en mal fra oss vil denne alltid bli tilpasset med deres logo og fargene fra deres firmaprofil. 

Alle våre nettbutikk-maler er:

 • Brukervennlige med enkel navigasjon
 • Søkemotoroptimaliserte
 • Og har responsivt design (tilpasser seg mindre flater som nettbrett og mobil)

Følgende funksjonalitet følger med i våre maler:

 • Artikkelseksjon/område for nettsideinnhold (feks blogg)
 • Relaterte produkter
 • Ordrebehandling
 • Påmelding til nyhetsbrev (forutsetter vår nyhetsbrev-modul for å kunne sende informasjon til de påmeldte)
 • Integrasjon mot Uni Økonomi V3
 • Hosting, inkludert overvåking og backup
 • Support
 • Google Analytics integrasjon via Google Tag Manager
 • Mulighet for integrasjon av betalingsløsning (Klarna/PayEx/Paypal)
 • Mulighet for integrasjon mot fraktberegning (Bring)

Vi tilbyr også mange tillegg man kan supplere en mal med, hvis man feks ønsker funksjonalitet for rabattkoder, nyhetsbrev-utsending, integrasjon mot Google Shopping/Facebook Product Catalog mm. Se oversikt over våre tillegg her.

Prosessen

Fargeendring

Fargeendring

Vi mottar materiell fra kunde. Vi legger inn firmaets logo, og tilpasser farger i malen etter dette. Skisse med logo og farger sendes til implementasjon.

 

(Hvis ønskelig kan design bestilles som tillegg, da blir det laget eget forslag til utseende for nettbutikken.)

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Vi setter opp malverk, og legger inn design. Hvis nødvendig, installeres Uni Økonomi. Samt setter opp kommunikasjon mellom økonomiplattform og nettbutikk. I tillegg øvrig konfirugrasjon slik at økonomisystem og nettbutikk snakker godt sammen. Betalingskort implementeres og testes.

Opplæring og Live nettbutikk

Opplæring og Live nettbutikk

Når systemene teknisk er satt opp, gjennomføres opplæring. Når kunde ønsker det, så legges nettbutikken ut på Internett live.

Se flere av våre maler

HENIE
HENIE
Les mer
WITH
WITH
Les mer
RUUD
RUUD
Les mer
KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: