HENIE

Vår nettbutikk Henie er godt tilpasset de som har en stor varekatalog og mange produktkategorier. Henie er en rolig nettbutikk uten store felter med farger. Dette gir et stilrent uttrykk. Henie er laget for de som ønsker å komme fort i gang, uten behov for mye innholds- og grafikkarbeid. Synk varene, og du er på lufta!

Flere bilder av denne malen:

Mer om denne malen:

Henie har en forside med et mindre bannerbilde, og mye produktfokus da den besøkende blir møtt av en produktliste med hele 8 produkter allerede rett under bannerbildet. Her er det derfor produktbildene som vil være med på å skape nettbutikkens atmosfære.

Produktmenyen til venstre vil gjøre det enkelt for den besøkende å navigere gjennom varegruppene, da de foldes ut etter hvert som man klikker nedover i produkthierarkiet. Det er en fordel med en vertikal produktmeny hvis du trenger mange produktkategorier.

Under produktlistene er det mulig å vise frem to artikler med tittel, bilde og ingress, disse er det en Les Mer knapp på som sender den besøkende inn til dokumentvisningen. Disse artiklene kan man for eksempel bruke til å skrive informasjon om spesifikke varemerker eller produkter dere tilbyr.

Nederst på forsiden kan man legge inn en kort tekst om nettbutikken/deres bedrift. Dette er en fin måte å kunne fremheve essensielle egenskaper ved akkurat denne nettbutikken på, og dette vil være en fordel med tanke på søkemotoroptimalisering. I Henie har vi også gitt plass til litt mer fokus på nyhetsbrevpåmelding sammen med en bildeflate. 

Når en kjøper en mal fra oss vil denne alltid bli tilpasset med deres logo og fargene fra deres firmaprofil. 

Referansekunde:

Vår kunde www.vomshop.no benytter Henie malen, og Stian i Vomshop sier følgende om nettbutikken Henie:

«Vi valgte Henie da vi var ute etter en oversiktlig og enkel nettbutikk til forhandlerne våre, samtidig som ordre går sømløst inn i Uni Økonomi V3. Malen er enkel og har all den funksjonalitet vi per i dag har behov for. Ekstra pluss var det at man også har mulighet til å sette opp egne produkter og priser som skiller mellom B2C og B2B markedene. Tilbakemeldingene vi har fått fra brukerne av nettbutikken har vært svært positive. Både opplæring og support i etterkant av lanseringen har vært strålende.»

Ta en titt på deres nettbutikk her.


Alle våre nettbutikk-maler er:

 • Brukervennlige med enkel navigasjon
 • Søkemotoroptimaliserte
 • Og har responsivt design (tilpasser seg mindre flater som nettbrett og mobil)

Følgende funksjonalitet følger med i våre maler:

 • Artikkelseksjon/område for nettsideinnhold (feks blogg)
 • Relaterte produkter
 • Ordrebehandling
 • Påmelding til nyhetsbrev (forutsetter vår nyhetsbrev-modul for å kunne sende informasjon til de påmeldte)
 • Integrasjon mot Uni Økonomi V3
 • Hosting, inkludert overvåking og backup
 • Support
 • Google Analytics integrasjon via Google Tag Manager
 • Mulighet for integrasjon av betalingsløsning (Klarna/PayEx/Paypal)
 • Mulighet for integrasjon mot fraktberegning (Bring)

Vi tilbyr også mange tillegg man kan supplere en mal med, hvis man feks ønsker funksjonalitet for rabattkoder, nyhetsbrev-utsending, integrasjon mot Google Shopping/Facebook Product Catalog mm. Se oversikt over våre tillegg her.

Prosessen

Fargeendring

Fargeendring

Vi mottar materiell fra kunde. Vi legger inn firmaets logo, og tilpasser farger i malen etter dette. Skisse med logo og farger sendes til implementasjon.

 

(Hvis ønskelig kan design bestilles som tillegg, da blir det laget eget forslag til utseende for nettbutikken.)

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Vi setter opp malverk, og legger inn design. Hvis nødvendig, installeres Uni Økonomi. Samt setter opp kommunikasjon mellom økonomiplattform og nettbutikk. I tillegg øvrig konfirugrasjon slik at økonomisystem og nettbutikk snakker godt sammen. Betalingskort implementeres og testes.

Opplæring og Live nettbutikk

Opplæring og Live nettbutikk

Når systemene teknisk er satt opp, gjennomføres opplæring. Når kunde ønsker det, så legges nettbutikken ut på Internett live.

Se flere av våre maler

WITH
WITH
Les mer
RUUD
RUUD
Les mer
COLLET
COLLET
Les mer
KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: