RUUD

Vår nettbutikk Ruud er en imponerende nettbutikk, hvor man kan kombinere høyt bildefokus med produktfokus. Denne malen har en horisontal produktmeny i header, god plass til bildebannere, produktliste og linkbilder. Det er enkelt å styre den besøkende til hvilken som helst underside i nettstedet ved hjelp av både linker på de store bannerbildene og linkbildene lengre ned på forsiden.

Flere bilder av denne malen:

Mer om denne malen:

Ruud er en mal som har svært enkel og brukervennlig navigasjon via den horisontale produktmenyen i header. Malen har også god plass til bilder. Helt øverst på forsiden er det fokus på bildebanner som kan rotere med flere ulike bilder. På denne måten kan du kombinere flere budskap, og ikke minst lenke til hva du måtte ønske - enten det er produkter, varegrupper, artikler eller kampanjer.

Forsiden har så en produktliste med fem produkter. Dette kan være manuelt utvalgte produkter, eller automatiserte basert på hva som selger best i nettbutikken. Feltet er videre godt egnet til å legge ut produkter som har rabatt, eller få igjen av. Noen velger å vise frem produktnyheter. Man kan velge å øke antallet produkter som vises til feks 10 stk, slik at de fordeles over 2 linjer, hvis man ønsker større produktfokus på forsiden.

I seksjonen under produktlisten er det og satt av plass til linkbilder. Bildene vil vise frem tekst når man peker på disse, og vil naturligvis også kunne lenke til ønsket underside ved klikk. Dette kan da være for eksempel produktgrupper, eller undersider med tekst og informasjon. 

Når en kjøper en mal fra oss vil denne alltid bli tilpasset med deres logo og fargene fra deres firmaprofil. 

Referansekunde:

Vår kunde Radioservice benytter Ruud malen som utgangspunkt, men gjorde noen tilpasninger i denne for å sette sitt personlige preg. De har blant annet valgt å bruke fullbredde bannerbilde, og lagt til funksjonalitet som sticky header, drop down handlekurv og smart søk.

Daglig leder i Radioservice, Håvard Jordheim, sier følgende om nettbutikken Ruud:

«Ruud har gitt oss det løftet vi har hatt behov for tilknyttet vår satsing innen netthandel. Vi har et bredt produktutvalg innenfor flere segment. I den sammenheng er vi spesielt fornøyd med hvordan malen tar høyde for bannerbilder, god produktpresentasjon, samt enkel menynavigering for kundene. Vi var veldig fornøyd med selve igangkjørings prosessen og samarbeidet med prosjektlederen, og ved å ta i bruk Uni Økonomi V3 som varehandelssystem, har vi funnet det systemet vi har vært på jakt etter. Det har blitt slik vi ønsket oss at det skulle bli. Vi er også spesielt fornøyd med nettbutikkens integrasjon mot Google Shopping. Den er helt rå!»

Ta en titt på Radioservice sin nettbutikk her.


Alle våre nettbutikk-maler er:

 • Brukervennlige med enkel navigasjon
 • Søkemotoroptimaliserte
 • Og har responsivt design (tilpasser seg mindre flater som nettbrett og mobil)

Følgende funksjonalitet følger med i våre maler:

 • Artikkelseksjon/område for nettsideinnhold (feks blogg)
 • Relaterte produkter
 • Ordrebehandling
 • Påmelding til nyhetsbrev (forutsetter vår nyhetsbrev-modul for å kunne sende informasjon til de påmeldte)
 • Integrasjon mot Uni Økonomi V3
 • Hosting, inkludert overvåking og backup
 • Support
 • Google Analytics integrasjon via Google Tag Manager
 • Mulighet for integrasjon av betalingsløsning (Klarna/PayEx/Paypal)
 • Mulighet for integrasjon mot fraktberegning (Bring)

Vi tilbyr også mange tillegg man kan supplere en mal med, hvis man feks ønsker funksjonalitet for rabattkoder, nyhetsbrev-utsending, integrasjon mot Google Shopping/Facebook Product Catalog mm. Se oversikt over våre tillegg her.

Prosessen

Fargeendring

Fargeendring

Vi mottar materiell fra kunde. Vi legger inn firmaets logo, og tilpasser farger i malen etter dette. Skisse med logo og farger sendes til implementasjon.

 

(Hvis ønskelig kan design bestilles som tillegg, da blir det laget eget forslag til utseende for nettbutikken.)

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Vi setter opp malverk, og legger inn design. Hvis nødvendig, installeres Uni Økonomi. Samt setter opp kommunikasjon mellom økonomiplattform og nettbutikk. I tillegg øvrig konfirugrasjon slik at økonomisystem og nettbutikk snakker godt sammen. Betalingskort implementeres og testes.

Opplæring og Live nettbutikk

Opplæring og Live nettbutikk

Når systemene teknisk er satt opp, gjennomføres opplæring. Når kunde ønsker det, så legges nettbutikken ut på Internett live.

Se flere av våre maler

HENIE
HENIE
Les mer
WITH
WITH
Les mer
COLLET
COLLET
Les mer
KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: