WITH

With er kanskje vår mest populære nettbutikk, og det kan vi godt skjønne, for dette er en nettbutikk med det visuelle i fokus. Netttbutikken kjennetenges av storslåtte bannerbilder, horisontal produktmeny, og mange flater å spille på når det kommer til lenker og nettsideinnhold. Dette er nettbutikken for de som ønsker høyt bildefokus! 

Flere bilder av denne malen:

Mer om denne malen:

With har en forside med fullbredde bannerbilder, som kan settes opp som en roterende karusell. Bannerflaten kan brukes til bilder med tekst, slik at du kan fremheve kampanjer og annet viktig som du ønsker å sette fokus på. Produktmenyen i With er horisontal og enkel å navigere i. Du kan med få klikk, styre den besøkende til hvilken underside som helst i nettstedet ved hjelp av de mange flatene du har å spille på.

Like under bannerbildene ligger en rad med tre linkbilder - disse kan du sette opp tekst på og lenke på både knappen og bildene slik at den besøkende blir sendt rett dit du vil ha de, til en spesifikk varegruppe, tilbud eller lignende. 

I produktlisten under linkbildene er det plass til 5 utvalgte produkter. Dette er en liste du kan styre manuelt, så du kan promotere nyheter, bestselgere eller tilbudsvarer. 

Det er deretter satt av plass til en dokumentliste for 4 artikler som inneholder tittel, bilde, ingress og Les Mer knapp. Nederste del av forsiden har to store promoflater du kan bruke til linkbilder.

Når en kjøper en mal fra oss vil denne alltid bli tilpasset med deres logo og fargene fra deres firmaprofil. 

Alle våre nettbutikk-maler er:

 • Brukervennlige med enkel navigasjon
 • Søkemotoroptimaliserte
 • Og har responsivt design (tilpasser seg mindre flater som nettbrett og mobil)

Følgende funksjonalitet følger med i våre maler:

 • Artikkelseksjon/område for nettsideinnhold (feks blogg)
 • Relaterte produkter
 • Ordrebehandling
 • Påmelding til nyhetsbrev (forutsetter vår nyhetsbrev-modul for å kunne sende informasjon til de påmeldte)
 • Integrasjon mot Uni Økonomi V3
 • Hosting, inkludert overvåking og backup
 • Support
 • Google Analytics integrasjon via Google Tag Manager
 • Klargjort for integrasjon mot betalingsløsnng (Klarna/PayEx)
 • Mulighet for integrasjon av betalingsløsning (Klarna/PayEx/Paypal)
 • Mulighet for integrasjon mot fraktberegning (Bring)

Vi tilbyr også mange tillegg man kan supplere en mal med, hvis man feks ønsker funksjonalitet for rabattkoder, nyhetsbrev-utsending, integrasjon mot Google Shopping/Facebook Product Catalog mm. Se oversikt over våre tillegg her.

Prosessen

Fargeendring

Fargeendring

Vi mottar materiell fra kunde. Vi legger inn firmaets logo, og tilpasser farger i malen etter dette. Skisse med logo og farger sendes til implementasjon.

 

(Hvis ønskelig kan design bestilles som tillegg, da blir det laget eget forslag til utseende for nettbutikken.)

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Oppsett av Uni og Nettbutikk

Vi setter opp malverk, og legger inn design. Hvis nødvendig, installeres Uni Økonomi. Samt setter opp kommunikasjon mellom økonomiplattform og nettbutikk. I tillegg øvrig konfirugrasjon slik at økonomisystem og nettbutikk snakker godt sammen. Betalingskort implementeres og testes.

Opplæring og Live nettbutikk

Opplæring og Live nettbutikk

Når systemene teknisk er satt opp, gjennomføres opplæring. Når kunde ønsker det, så legges nettbutikken ut på Internett live.

Se flere av våre maler

HENIE
HENIE
Les mer
RUUD
RUUD
Les mer
COLLET
COLLET
Les mer
KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: