Markedsføringspakker

Vi ønsker at du skal lykkes med din nettbutikksatsing, en forutsetning for dette er å drive trafikk til nettstedet. Egentlig uavhengig av om det er en nettbutikk eller hjemmeside. Vi ser utvilsomt at de kundene som satser på dette over tid lykkes. For å hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere på best mulig måte, har vi sammen med det digitale markedsføringsbyrået INEVO satt sammen noen markedsføringspakker til en redusert pris for Uni Micro kunder.

Pakkene omfatter Google Ads og Facebook / Instagram markedsføring. Disse pakkene er “do it yourself” versjoner hvor INEVO vil sette opp en struktur og gi deg konkrete anbefalinger til hvordan du drifter dette selv. I dag har de ulike markedsføringsplattformene mye automatikk der de tar svært gode beslutninger for deg. Ingen kjenner deres kunder og deres produkter bedre enn dere selv, så høyst sannsynlig så er dere i bedre stand til å ta gode beslutninger enn et byrå som har anledning til å bruke 2-3 timer pr måned på deres markedsføring.

Inevo er et av de beste digitale markedsføringsbyråene i Norge, og de tilbyr selvfølgelig også kontinuerlig oppfølging av kunder. Dette skjer da fortrinnsvis ovenfor kunder som bruker et forholdsvis stort markedsbudsjett på digitale plattformer. Først da vil det antagelig være lønnsomt (gi positiv ROI) å leie et byrå til å følge det opp sammen med dere. Jo raskere dere kommer i gang, jo raskere kommer dere også i gang med fast innleie av en digital markedskonsulent fra Inevo til å bistå i deres vekst på digitale plattformer.

Google Ads pakke: Do It yourself

• Vi setter opp kontoen for deg med optimal kontostruktur i 3 kampanjer:
    • Vi setter opp kampanje på merkevare, bestselger, og remarketing.
    • Kontoen du får vil være så automatisert som mulig - slik at du enkelt vedlikeholder den selv
  • Vi kobler det til Google Analytics og oppretter mål.
  • 30 min opplæring i hvordan det burde driftes.

Pris: 5.000,-

Facebook & Instagram pakke: Do it yourself

• Vi setter opp kontoer og oppretter produktkataloger om ønskelig.
    • Kontoen du får vil være så automatisert som mulig - slik at du enkelt vedlikeholder den selv
  • Vi tagger eventer som er attraktive å bruke som mål i annonsering.
  • Vi bygger 3 segmenter du burde teste i målrettingen.
  • 30 min gjennomgang av muligheter + 3 konkrete kampanjeforslag du kan teste ut.

Pris: 5.000,-

Ønsker du hjelp med både Google Ads og Facebook / Instagram? Da lønner det seg å gå for en kombinasjonspakke.

Kombinasjonspakke:

• Vi setter opp forslag på Google Ads struktur og oppretter mål for din bedrift.
  • Vi setter opp en Facebook konto og oppretter produktkatalog om ønskelig.
  • Vi bygger 3 segmenter i Facebook og tagget viktige eventer slik at du kan bruke dem som mål i annonsering.
  • 60 min videomøte hvor vi går gjennom 3 kampanjeforslag i Facebook / IG som du kan teste, og hvordan du burde drifte Google Ads kontoen.

Pris: 8.000.-

Alle priser er eks. mva. og eks. kostnad for annonsering.