Google Shopping

Både i Norge og på verdensbasis er det Google som er den største søkemotoren. Men har du noen sinne tenkt på hvor mange søk som skrives inn i Google daglig? Bare i Norge gjøres det over 50 millioner søk hver dag (tall fra 2019). Og hva betyr det? Jo, det betyr faktisk at Google er verdens største markedsføringskanal

UNI Google Shopping – er en integrert modul som hjelper deg å laste opp din butikk- og produktdata til Google, og på denne måten gjøre den tilgjengelig for markedsføring gjennom Googles ulike applikasjoner.

Vis verden ditt butikkvindu

Fra smartere annonser til enklere transaksjoner, bygg bedre kjøpe- opplevelser som hjelper deg å selge dine produkter til kunder rundt om i hele verden.

Finn kundene som ser etter deg

Dine kunder er der ute og våre løsninger gjør det enklere for potensielle kunder å finne akkurat din nettbutikk.

Nå kunder over hele verden

Vis dine annonser til forbrukere som leter etter akkurat det din butikk tilbyr gjennom kanaler som: Google.com, Google Images, YouTube.

Se hva som fungerer og forbedre det som ikke fungerer

Google Shopping verktøy og detaljerte rapporter kan fortelle deg hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Du får også gode råd om hva du kan gjøre for å optimalisere resultatene.

Se også

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Ønsker du å motta nyheter fra oss?
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, vil du motta informasjon fra oss om produktnyheter og annet aktuelt fra Uni Micro Web AS.
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy