Uni Booking

Med vår oppgraderte booking-modul, kan du selge kurs og hendelser som krever oversikt over deltakere, samt ha kontinuerlig kontroll på antall tilgjengelige plasser.

I denne teksten bruker vi ordet hendelse, som kan være det samme som kurs, møte, samling, busstur, sightseeing, utleie og så videre.

Booke hendelse

Booking-modulen håndterer hendelser som gjøres tilgjengelig av en administrator, med dato, tid og sted. Altså den som ønsker å booke en hendelse kan ikke selv påvirke dato, tid og sted, men må finne en dato, tid og sted som passer, og deretter booke seg inn på denne hendelsen. Den som melder på deltakere kan betale med kredittkort eller motta faktura.

 

Deltakerlister, navnelapper og kursbevis

Lister over påmeldte deltakere til hver hendelse kan enkelt bearbeides, slik at deltakerlister og fremmøteprotokoll kan skrives ut - som er praktisk om hendelsen/kurset går over en periode med flere obligatoriske oppmøte. Å ha kontroll på fremmøte, kan være påkrevet for å motta støtte fra for eksempel det offentlige for gjennomføringen av et kurs. Fra systemet kan det genereres navnelapper som kan printes direkte på etiketter for deltakerne. Videre kan man etter endt kurs generere deltakerbevis som kan skrives ut, eller sendes på e-post til deltakerne. Det er lagt til rette for å kunne kommunisere med deltakerne til alle hendelser via e-post. Det gjør det enkelt å gi viktige beskjeder i forkant, underveis og etter endt hendelse.

 

Rapporter

I systemet er det laget en egen rapportgenerator. Med denne medfølger det noen standardrapporter (deltakerlister, navnetiketter og deltakerbevis). I tillegg kan denne settes opp slik at den passer til din virksomhet. Rapportene kan naturligvis inneholde din virksomhet sin grafiske profil, med logo og farger som gjør at dette ser helhetlig og pent ut.

 

Integrert med Uni Økonomi

Booking-modulen er integrert med Uni Økonomi, og har blant annet felles varelager - hendelsene er å betrakte som varer, og kundekort med Uni Faktura. Kundene kjøper hendelsene trygt og sikkert med gode betalingsløsninger i booking-modulen. Mens ordrene automatisk blir overført til Uni Faktura for videre behandling. Det skal være enkelt, trygt og lønnsomt å tilby kurs/booking på nett.

 

Responsiv design

Uni Micro Booking følger malverket i våre hjemmeside- og nettbutikkløsninger. Det betyr at det er bygget responsivt. Fordelen med responsiv webdesign er at nettsiden presenterer informasjonen tilpasset skjermstørrelsen som er disponibel. Elementer utelates ikke, men de omformes for å være optimale i forhold til disponibel skjerm og oppløsning. Det betyr at booking-modulen tar seg like bra ut på både en vanlig datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

 

  • Booking av kurs og eventer
  • Fremøteprotokoll, navnelapper og deltakerlister
  • Tilpass rapporter
  • Integrert med Uni Økonomi
  • Ta betalt med bankkort

Se også

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Ønsker du å motta nyheter fra oss?
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, vil du motta informasjon fra oss om produktnyheter og annet aktuelt fra Uni Micro Web AS.
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy