Uni Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Det er ofte enklere å få en gammel kunde til å handle igjen, enn en ny kunde til å handle for første gang. Med vår nyhetsbrevmodul, Uni Nyhetsbrev, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med de eksisterende kundene dine.

nyhetsbrev.jpg

Enkle og effektive utsendelser

Uni Nyhetsbrev gir deg et system for utsendelse av nyhetsbrev. Nyhetsbrevmodulen blir knyttet opp til ditt kunderegister i Uni Hjemmeside / Nettbutikk portal, som gjør utsendelse av nyhetsbrevene enkel og effektiv. 

Hvordan verve abonnenter 

Det finnes mange alternative måter å verve nyhetsbrev abonnenter på. Ved et felt for påmelding til nyhetsbrev i hjemmesiden eller nettbutikken kan besøkende registrere seg som følgere uten å ha handlet noe, og dette kan løses på alternative måter. Kanskje det er interessant med en pop-up som dukker opp når besøkende kommer inn på nettstedet? 

Vi kan også tilby funksjonalitet for å belønne nyhetsbrevfølgere med individuelle genererte rabattkoder. Det kan du lese mer om her.

Alle kunder i din nettbutikk som er i ferd med å fullføre et kjøp får et alternativ for å melde seg på nyhetsbrev i utsjekken i nettbutikken. Og har du fysisk butikk, hva med å ha et nettbrett i kassen og be kunder melde seg på nyhetsbrevet der?

Mottakerene av nyhetsbrev gis mulighet til å melde seg av nyhetsbrevet i hvert enkelt nyhetsbrev. Om noen melder seg av, blir dette registrert og vedkommende får ikke dine nyhetsbrev i fremtiden. Systemet ivaretar slik gjeldende GDPR lovverk.

Google Analytics

Ved hjelpe av Google Analytics måler du effekten av din e-postmarkedsføring. Slik vil du få feedback på hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. Et godt nyhetsbrev vil øke salget ditt, og hjelpe deg med å selge mer til eksisterende kunder.

Lett å bruke

Uni Nyhetsbrev er enkelt å bruke. Du kan skrive spesifikk nyhetsbrev informasjon direkte i et nytt nyhetsbrev, legge inn bilder, linke til produkter, eller enkelt hente inn produkter fra produktarkivet i nettbutikken, eller artikler fra webdokument seksjonen i Portalen. Utformingen av nyhetsbrevet blir tilpasset din nettside / bedriftens profil. 

Bygg kundelojalitet

Fordelen med å sende ut nyhetsbrev er at du sørger for at dine kunder husker hvem du er, og kommer tilbake til nettbutikken din for å handle mer. Du bygger kundelojalitet og yter bedre kundeservice.

  • Tettere kommunikasjon
  • Bygge relasjoner
  • Tjene mer penger
  • Produkteksponering
  • Integrert med Uni Nettbutikk og Uni Hjemmeside

Med et vellykket system rundt nyhetsbrev vil du også tjene mer penger.

Se også

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Ønsker du å motta nyheter fra oss?
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, vil du motta informasjon fra oss om produktnyheter og annet aktuelt fra Uni Micro Web AS.
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy