Regnskap

Uni Økonomi Regnskap er arbeidsverktøyet for over 20 000 norske regnskapsførere. Med mulighet for ubegrenset antall bilag, integrasjon mot en rekke faktura og butikksystemer og gode rapporteringsmuligheter, holder Uni Økonomi Regnskap kontroll på din data både på en effektiv, brukervennlig og kostnadsbesparende måte.

Spar tid med god arbeidsflyt

Med dette regnskapsprogrammet kan du spare tid takket være elektronisk faktura, scanning av faktura, tolkning av faktura (OCR), godkjenning på web, smart bokføring og kontoregler. 

Programmet gir deg rask og enkel tilgang til blant annet fakturabehandling, bilagsregistrering, budsjett og oversiktlige rapporter du kan bruke i presentasjoner.

Verdier og informasjon flyter sømløst gjennom regnskapet ditt, og du kan når som helst hente ut tallene du ønsker. Programmet presenterer ikke bare tallene, men sammenstiller dem og gjør det mulig for deg å sammenligne dem med målsettingene dere har satt opp.

  

 
fakturamottak

Fakturamottaket i Uni Økonomi Regnskap 

Alltid oppdatert og funksjonelt regnskapsprogram

Programmet gir deg rapporter for avstemming og har mulighet for eksport og integrasjon til årsoppgjørsprogrammer. Du får også veivisere og retningslinjer for momsoppgjør og terminoppgaver. Rapportene er laget slik at du på en enkel og visuell måte kan presentere regnskapet ditt til medarbeidere, ledere, styremedlemmer, eiere, banker og investorer.

Regnskapsmodulen er alltid oppdatert og hjelper deg med å føre regnskapet etter de lover og regler som gjelder til enhver tid. Staten kommer stadig med nye pålegg og lover, og derfor er Uni Økonomi utviklet i samarbeid med autoriserte regnskapsførere - vi vet hvor viktig det er med oppdaterte økonomisystemer, og riktige tall til rett tid.

Med Uni Økonomi Regnskap får du også tilgang i skyen

Uni Økonomi Regnskap kommer med mulighet for at flere funksjoner også er tilgengelig fra skyen. Her kan brukerne blant annet opprette og godkjenne faktura, hente ut regnskapsrapporter og finne relevant ledelsesinformasjon.

 

deskDashbord på nett 

 

Sømmløs flyt med bank 

Automatisk remittering sparer deg for tid og manuelt arbeid. Fra Uni Økonomi Regnskap kan du sende utbetalingene dine direkte til bank og motta avregningsreturer når betalingen forfaller. Bilaget blir oppdatert og automatisk bokført.

Funksjonsrikt og brukervennlig regnskapsprogram

Om du har et enkeltmannsforetak eller et AS og skal føre regnskapet selv - Uni Økonomi inneholder alt du trenger:

 • Elektronisk faktura i EHF.
 • Fakturaflyt med løsning for scanning og tolkning
 • Bilagsregistrering
 • Budsjett
 • Oversiktlige og visuelle rapporter du kan bruke som presentasjoner
 • Veiviser og retningslinjer for momsoppgjør og terminoppgaver
 • Funksjoner for avstemming og årsoppgjør
 • Webtilgang
 • Fleksible tilleggsfunksjoner

 
Uni Økonomi Regnskap kan integreres med blant annet:

 • Uni bankavstemming
 • Program for årsavlutning
 • Uni Backup

Se også

Fakturering og oppfølging
Fakturering og oppfølging
Les mer
Lønn og Personal
Lønn og Personal
Les mer
Innkjøp - Logistikk
Innkjøp - Logistikk
Les mer
CRM
CRM
Les mer
Butikk
Butikk
Les mer
Timefangst
Timefangst
Les mer
Uni Økonomi Byrå
Uni Økonomi Byrå
Les mer
Reise og utlegg
Reise og utlegg
Les mer