Vi lanserer nye kundesentersider i dag, 01.07.2015

Velkommen inn på våre nye kundesentersider!

Uni Micro AS er stolte av å presentere våre helt nye sider. Her vil du finne informasjon og hjelp til alle moduler. Du finner som vanlig sidene på http://kundesenter.unimicro.no eller http://support.unimicro.no.

Velg Support i øverste linje eller søk på tema direkte på forsiden.

Som du vil se så er de nye kundesentersidene organisert etter modul. Det er ikke så nytt, men vi har i tillegg valgt å kategorisere all informasjon etter tema. Vi håper derfor at det skal bli lettere for deg å finne informasjon om f.eks. moms, lager eller a-meldingen. Prøv også Søk-funksjonen!

I tillegg til support vil du finne to nye ting integrert i sidene; Kurs og Plug-in Store. Under Kurs finner du aktuelle kurs og mulighet for å melde deg på kurs. Under Plug-in Store finner du informasjon om aktuelle tilleggsprodukter og mulighet for å bestille disse funksjonene.

Kundesentersidene lanseres i ny form i dag, men de er langt fra ferdige. Vi vil fortsette å jobbe med dem i tiden fremover, og flere nyheter vil komme. Det du først vil merke er at når versjon 3.59 av Uni Økonomi V3 er tilgjengelig (det vil si i midten av september, etter planen), så vil Hjelp-funksjonen fra programmet ta deg direkte til disse sidene i stedet for til de tradisjonelle hjelpefilene. Samtidig vil sidene også kreve pålogging og gyldig lisens.

Påloggingsfunksjonen vil komme for at vi skal få mulighet til å forbedre kundesentersidene enda mer på sikt.  Vi vil gjerne lage en Min side-funksjon. Mulighetene her er mange.

Legg også merke til at du kan sende inn supportsak direkte fra siden. Klikk da på knappen Lag supportsak. Fyll inn alle felter og klikk på send.

Vi håper du får glede av de nye nettsidene!