*
*

Kvittering med merknad

I den nye kassaforskriften står det at det ikke er lov å endre på faste opplysninger på en vare, herunder vareteksten.

Tidligere kunne du bruke en diversevare og endre på teksten for å skrive hva du solgte, dette er ikke lenger lov.

Dersom dere ikke kan legge inn alle varene dere selger, kan dere fremdeles bruke en diversevare og legge inn en tekstlinje om varen slik som dette:

På kvitteringen vil det da vise slik:

Dette forutsetter at dere har valgt rett kvittering i innstillingene.

Når du tar et salg, må rett rapport velges i betalingsbildet: