Lær deg å si ja til de riktige kundene og ta trygge kredittbeslutninger - fra din egen kontorstol.

Vi inviterer til kurs i / opplæring av kredittsjekk i Uni Økonomi, i samarbeid med Bisnode Norge AS; Norges ledende leverandør av forretningsinformasjon og analyse.

Praktisk rettet kurs med Per Slettedal om bruken av de nye momskodene ved fakturering og i regnskap. Disse forholdene må du passe ved avslutningen av 2016 og slik bør du arbeide i 2017 for at momsregnskapet ditt skal bli korrekt.

Pris
kr 900,00 Eks. MVA

Speedy Craft fra Devinco AS er markedets ledende løsning for håndholdte enheter i felt. Svært mange rørleggere og elektrikere benytter allerede løsningen og de siste årene har også andre bransjer fått øynene opp for muligheten med denne løsningen.

Webinar for deg som ønsker å forbedre flyten for inngående faktura. Vi viser hvordan Uni Økonomi er bygget opp for å deres bedrft flyt i prosessene og hvordan vi kan skreddersy dette til deres behov.
Kurset gir dere en innføring i muligheten til å ha deler av økonomisystemet på Web gjennom løsningen Uni24. For mange kan det være aktuelt at noen av selskapets ansatte trenger tilgang når de er på kundebesøk, reise eller messer. Sjekk ut om denne løsningen kan passe for dere
Perfekt kurs for deg som ønsker å bli kvitt manuell håndtering av inn- og utbetalinger. Vi viser hvordan systemet kan gjøre dette for dere automatsik og hvorfor dette er en sikker, rask og effektiv løsning.
Pris
kr 250,00 Eks. MVA

Kurset gir dere en gjennomgang i mulighetene med Uni Nettbutikk.

Ønsker du å komme i gang med nettbutikk. Bli med på vårt gratis seminar hvor vi gir deg våre 10 beste tips for å komme i gang

Webinaret for deg som ønsker å se hvordan deres bedrift kan få bedre løsninger for håndtering av reise- og utlegg. Vi vet at mange pr i dag bruker mye tid på å ta vare på kvitteringer, fylle ut skjema og bokføre reise- og utlegg. På webinaret viser vi hvordan dette enkelt kan løses med vår nye modul.

Samarbeidet mellom regnskapskontor og programvareleverandør har aldri vært viktige enn det er i dag. Vi ønsker en god dialog med alle våre 400 regnskapskontor og invitere til Webinar for å vise noen av mulighetene som gjør at vi sammen kan levere gode produkt til sluttkundene.